12 januari 2021 om 00:00
iBOOD

Odlo Outdoor

Odlo Outdoor
R in de maand = outdoor!

Een stevige wandeling, een goede buitensportsessie of een fietstocht met de nodige aantal kilometers. Deze tijd van het jaar is ideaal om dat lichaam eens flink in beweging te zetten, zonder dat het nét te warm of te koud is. Dus hijs je snel in een comfy outfit van Odlo en zet je beste beentje voor.


(!) Dit is een opruiming en dus is de voorraad van de artikelen in deze Flash Sale zeer beperkt. Het kan dus zijn dat sommige van de aangeboden artikelen de laatste stuks zijn en dat deze dus al binnen enkele minuten zijn weggekaapt door de wel-snelle-beslisser. Dus: WEG=WEG, OP=OP, en ben je te laat, dan ben je TE LAAT.

14 januari 2021 om 13:58
trons Gebruiker

Odlo Waterton Jas Heren: Productomschrijving stemt niet overeen met de realiteit. “Voeg snel en eenvoudig extra warme lagen toe met het dynamische laagjessysteem van de jas. Als het weer beter wordt, kun je de jas lichter maken door de capuchon eraf te halen.” Geen van beide statements kloppen.

Je kan de kap wel oprollen in de kraag, maar afneembaar is deze niet. Noch heeft de jas zelf een “dynamisch laagjessysteem”, o.b.v. de productomschrijving en de specificaties lijkt het alsof je meerdere lagen hebt die je er individueel kan in- en uitritsen, idem met de kap, maar dit is dus niet het geval! Het is gewoon een jas in 1 stuk.

Blijkbaar is iBOOD hier niet de enige schuldige, als we gaan kijken naar de website van Odlo dan staat daar “Bereid je voor op alles wat het weer in petto heeft met de Waterton Stretch hardshell-jas voor heren, een winddichte, waterdichte en ademende buitenlaag die ideaal is voor al je winterse tochten. Deze innovatieve jas is gemaakt van ademend Logic Waterproof-materiaal, dat je beschermt tegen de wind, water en sneeuw. De extra ventilatie onder je armen en op de rug zorgen voor nog betere ventilatie. Dit voorkomt dat er vocht tussen je lagen komt als je maximaal presteert. Met het Dynamic Layering System voeg je moeiteloos en naadloos extra warme lagen toe. Rits de capuchon af om de jas lichter te maken. Als je een buitenlaag zoekt die op vrijwel alles is voorbereid, ga dan voor de Waterton Stretch-hardshelljas van ODLO.”

Dat zogenaamde “Dynamic Layering System” is dus gewoon marketingpraat om te zeggen dat je lagen kan opbouwen d.m.v. verschillende kledingstukken, waarvan de jas simpelweg de buitenlaag is. De herverwoording van iBOOD hieromtrent maakt het nog meer misleidend, en dat is nog zacht uitgedrukt. Maar de uitspraak i.v.m. de afneembare kap is simpelweg incorrect. Graag wat meer inspanning om correcte productinformatie te verschaffen a.u.b.! Het is dan wel een fijne jas, maar de omschrijving is op z’n minst misleidend te noemen!

Beantwoorden

14 januari 2021 om 14:18
trons Gebruiker

Net ontdekt: Er is blijkbaar nog een extra rits voorzien langs de binnenkant waarvan de twee kanten naar buiten wijzen. Onduidelijk is of deze als dubbele sluiting dient, dan wel om de inzetten in te bevestigen (die vermeld staan in de productspecificaties maar niet zijn meegeleverd). Ik heb een sterk vermoeden dat het het tweede is, want als men de jas dichtmaakt door de uiteinden van de binnenste rits naar mekaar toe te brengen en daar nog eens de buitenste rits over sluit, ziet het geheel er verwrongen uit.

Beantwoorden

14 januari 2021 om 14:25
Moderator Bas iBOOD Moderator

Hoi trons,

Bedankt voor je duidelijke reactie.

De capuchon is niet afritsbaar, maar kan weggestopt worden in de kraag van de jas.

Het gaat om een 2.5 laags hardshell jas, waarmee je tegen alle weersomstandigheden bent beschermd. Hieronder kan je gemakkelijk extra lagen toevoegen om je ook geïsoleerd en op temperatuur te houden. Dit zijn echter lagen die los staan van de jas. Je kunt geen lagen vast ritsen aan deze jas o.i.d.

We gaan onze tekst aanpassen!

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.