16 juli 2020 om 00:00
iBOOD

SummerSale: Fashion

SummerSale: Fashion
Shop 'till you drop!

We hebben weer een hele rits aan kleding voor super kleine prijsjes! Dus, moet jouw kledingkast weer aangevuld worden? Sla dan snel je slag!


/!\ LET OP! Dit is een opruiming en dus is de voorraad van de artikelen in deze Flash zéér beperkt. Het kan dus zijn dat sommige van de aangeboden artikelen de laatste stuks zijn en dat deze dus al binnen enkele minuten zijn weggekaapt door de wel-snelle-beslisser. Dus: WEG=WEG, OP=OP, en ben je te laat, dan ben je TE LAAT.

17 juli 2020 om 10:05
moddy Gebruiker

Ik kan veel minder kleuren selecteren dan in de foto solide show getoond wordt. Normaal wanneer deze uitverkocht zijn kun je ze wel selecteren, maar krijg je een melding. Dus lijkt erop dat een aantal kleuren is vergeten toe te voegen in de selectie.

Beantwoorden

17 juli 2020 om 13:10
Moderator Bas iBOOD Moderator

Hoi moddy,

In deze Summer Sales kan het gebeuren dat bepaalde kleuren wel op de afbeeldingen staan, maar in deze grote opruiming niet meer beschikbaar zijn. Daarom kun je ze in het menu niet terugvinden.

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.